Baterie auto Varta BluePuterea Blue Dynamic

Performanta fiabila pentru necesitati medii de energie. VARTA® Blue Dynamic este conceputa pentru automobilele cu necesitati medii de energie, ceea ce inseamna cu echipamente standard si fara tehnologia Start-Stop. VARTA® Blue Dynamic ofera o putere de pornire suplimentara si asigura constant performante ridicate pentru un interval de timp mai indelungat. Datorita celor mai ridicate standarde europene de inginerie, veti beneficia de cea mai buna calitate.
 
 
Conceputa pentru automobile cu necesitati medii de energie:

1. Pentru toate automobilele cu echipamente standard
2. Puterea de pornire este cu 25% mai mare comparativ cu modelele Black
3. Disponibila in 25 de modele avand capacitate, CCA si dimensiuni variabile
4. Reciclabila si fabricata intr-un mod care asigura economisirea energiei

Retineti: bateriile trebuie intotdeauna inlocuite cu unele echivalente, care satisfac cerintele automobilului. Pentru performante mai bune, apelati la gama noastra conventionala, trecand la VARTA® Silver Dynamic sau la VARTA® Silver Dynamic AGM.
 
Beneficiile cheie ale Blue Dynamic: 
 
Proiectata la cele mai ridicate standarde germane.
Tehnologia grilei PowerFrame® este patentata pentru o putere de pornire sigura.
Inlocuirea cu o baterie similara („like-for-like”) a bateriei vandute prin canalul OE.

 
Tehnologia grilei PowerFrame®
 


Numai cu VARTA® beneficiati de tehnologia patentata a grilei PowerFrame®. Aceasta tehnologie este mai puternica si mai durabila decat alte modele de grila.Performanta superioara:

1. Robustete structurala: Tehnologia patentata a grilei PowerFrame® este cu pana la 66% mai durabila si mai rezistenta la coroziune decat alte modele de grila.
2. Dezvoltata pentru putere: Designul grilei PowerFrame® ofera o putere superioara la pornire si un flux electric cu pana la 70% mai mare decat alte tehnologii grila.
3. Prietenoasa cu mediul: La fabricarea grilei PowerFrame® se utilizeaza cu 20% mai putina energie si sunt emise cu 20% mai putine gaze cu efect de sera comparativ cu alte metode de fabricatie.
 


Pe scurt, este construita pentru a asigura performante exceptionale pe toata durata sa lunga de viata.

 
 

 
 
Indiferent unde va duce drumul pe care sunteti, bateriile VARTA® va ofera toata puterea de care aveti nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent daca conduceti prima dumneavoastra masina, detineti o masina dotata cu functionalitatea Start-Stop sau conduceti un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinte de energie mari, bateriile Black, Blue si Silver Dynamic Trio de la VARTA® va ofera puterea de care aveti nevoie.

Astazi produsele noastre echipeaza in milioane de vehicule, barci cu motor, motociclete si caravane. Inginerii nostri pun in fiecare baterie VARTA® expertiza si precizie. Bateriile VARTA® ofera o durata de viata mai lunga, coroziune mai redusa si costuri de intretinere mai mici, calitati pe care le veti gasi in toate produsele noastre, de la gama noastra auto Start-Stop pana la produsele profesionale pentru barci cu motor. Atunci cand alegeti VARTA®, alegeti o tehnologie fiabila, de inalta precizie, care ofera cea mai buna calitate de fabricatie din clasa sa.

Inovare cu un scop clar – Bateriile VARTA® sunt forta care propulseaza inovatiile pentru economia de carburant, cum sunt motoarele Start-Stop. Fabricate printr-un proces care reduce cu pana la 20% emisiile, aceste baterii vor ajuta motorul sa porneasca iar si iar, reducand efectiv consumul de carburant.

O istorie impresionanta – Marca VARTA® are o istorie de peste 125 de ani. Bateriile VARTA® sunt montate din fabrica de catre producatori auto de renume si se bucura de increderea soferilor din intreaga lume.
 

• Sustinut de liderii mondiali de piata

Puterea din spatele bateriilor VARTA® se numeste CLARIOS – liderul mondial de piata pentru baterii plumb-acid si baterii moderne - pentru vehicule conventionale dar si Start-Stop, hibrid si electrice. Şi prima firma care produce in serie mare baterii litiu-ion pentru vehiculele hibride. Astazi milioane de oameni din intreaga lume folosesc produsele noastre inovative.

• Producatorii de automobile aleg ce este cel mai bun pentru automobilele lor

Producatorii de automobile aleg componentele care se potrivesc cel mai bine cu automobilele lor. In afara de calitate, exista si alte doua aspecte pe care producatorii de automobile le analizeaza atunci cand se decid asupra unei baterii. Una este performanta, alta este o rata foarte scazuta de defectiuni. Acesti factori reprezinta motivul pentru care producatorii de automobile aleg bateriile VARTA®.

• Furnizorul nr. 1 de baterii pentru industria automobilelor

Este un fapt, 8 din 10 automobile nou fabricate cu tehnologie Start-Stop echipate cu AGM sunt prevazute cu baterii VARTA®. Acest lucru se datoreaza faptului ca bateriile VARTA® simbolizeaza calitatea superioara. Sigla OE simbolizeaza „piesa de schimb originala”. Aceasta inseamna ca aproape toate bateriile VARTA® sunt componente care provin de la aceeasi linie de fabricatie ca si echipamentul original.

• Certificatele de calitate si procesele de calitate OE

VARTA® a implementat peste 100 de procese, parametri de produs si variabile care sunt inspectate si monitorizate pe intreg parcursul fabricarii diferitelor baterii. Acest lucru ne-a facut furnizorul de baterii nr. 1 pentru industria automobilelor.

Articole asemănătoare

Cum să alegi bateria perfectă pentru barca ta 

Ghidul Principal Auto pentru alegerea bateriei perfecte de barcă. Sfaturi experte pentru performanță și eficiență pe apă. Fii pregătit pentru aventura ta!
Citeste mai mult

Transformă-ți călătoriile pe motocicletă cu bateriile moto de la Principal Auto

Revigorați experiența de călătorie cu bateriile moto de la Principal Auto. O schimbare simplă pentru a transforma modul în care vedeți drumurile!
Citeste mai mult

Bateriile pentru camioane: De la începători la experți

Descoperiți esențialul bateriilor pentru camioane, de la informații de bază pentru începători până la sfaturi avansate pentru experți. Îmbunătățiți performanța camionului acum!
Citeste mai mult

Ghidul de la A la Z al bateriilor pentru camioane de la Principal Auto

Descoperă ghidul complet pentru bateriile de camioane la Principal Auto. Informații esențiale de la A la Z pentru a face cea mai bună alegere!
Citeste mai mult