Nou

Baterie Auto MOLL AFB start/stop 76Ah 760A Tensiune 12 V

850 lei
800,00 Lei (TVA inclus)
Referinţă: 86076
In stoc

Categorie: Baterii auto

*Comanda de minim 3000 lei si ai transportul gratuit.

Nu esti sigur ca este bateria potrivita? Te ajutam noi.
Suna la 0264.443.040 / 0730.007.100 sau contacteaza-ne folosind formularul de contact.

MOLL EFB start/stop a fost dezvoltat special pentru cerințele vehiculelor cu funcție start-stop, mild-hybrid etc.. Prin urmare, în cerințele relevante pentru astfel de vehicule, este chiar mai bun decât o baterie AGM. Cu toate acestea, pornirea/oprirea MOLL EFB este încă fabricată în tehnologia bateriei umede și, prin urmare, mai ieftină decât o baterie AGM.

    Performanță îmbunătățită: Bateria MOLL AFB oferă o acceptare mai mare a încărcării și o capacitate micro-hibridă îmbunătățită în comparație cu bateriile AGM, rezultând o performanță generală mai bună pentru vehiculul dumneavoastră.

    Economică: Bateria MOLL AFB este o alternativă rentabilă la bateriile AGM, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să economisească bani fără a sacrifica calitatea.

    Durabilitate ridicată: Bateria MOLL AFB este fabricată din aliaje rezistente la coroziune și are un design de grilă întărită, oferind o stabilitate excelentă la temperatură, performanță ridicată la pornire la rece și rezistență ridicată la vibrații.

    Fără întreținere: Cu un consum redus de apă și o tehnologie de rețea de calciu, bateria MOLL AFB nu necesită întreținere, economisind timp și bătăi de cap.

    Ecologic: Bateria MOLL AFB este 100% reciclabilă, ceea ce o face o alegere durabilă pentru cei cărora le pasă de mediu.

    Facut in Germania

Specificatii produs

Greutate

20

Brand

MOLL

Tip brand

MOLL AFB

Capacitate (Ah)

76

Curent pornire la rece (norma EN)

760

Dim (Lung x lat x inal)

278x175x190

Tensiune

12 V

Pozitia bornei

+ in dreapta

Garantie

30